CDK Global
Subscribe to me on YouTube

AfdrukkenAfdrukken

Hardware Support

Laat CDK Global uw hardware investering supporteren

U hebt aanzienlijk geïnvesteerd in een Dealer Management Systeem (DMS), systeeminfrastructuur en bijbehorende hardware. Uiteraard wilt u dan ook zeker weten dat uw investering goed blijft werken.

CDK Global biedt uitgebreide diensten, waaronder helpdesk ondersteuning voor netwerkcomponenten, Lan en Wan , servers, printers, pc's en laptops. Onze helpdesk ondersteuning wordt ondersteund door technische teams, die er gezamenlijk voor zorgen dat hardwareproblemen zo snel mogelijk worden opgelost, zodat de overlast voor uw bedrijf minimaal blijft.

CDK Global heeft langdurige relaties met hardwareleveranciers zoals Lexmark en Cisco welke onze supportanalisten en technici in het veld regelmatig trainen om te zorgen dat ze u de best mogelijke service bieden.
Hardware Support

Meer informatie

DEMO Request

Brochure